pátek 27. června 2014

HIMYM ♥ II.

     Pokračování je tu! Tak doufám, že jste si někdo přečetl tento článek o začátku seriálu HIMYM a jeho první sérii a můj celkový pohled na začátek seriálu. Taky kdy se Ted seznámil s Robin a Robin získala skvělou partu po zbytek života. A také se pak na konci konečně Ted a Robin dali dohromady a bohužel Lily a Marshall rozešli. :( 

Úvodní fotky seriálu
     2.série
     Marshall hodně těžce nesl rozchod s Lily, Ted a Robin si užívali první dny chození. Když už se z toho Marshall konečně dostal, Lily se vrátila zpět do města, vypadá nadšeně z léta, ale ve skutečnosti je hodně smutná a zničená. Jde za ním, ale on se nechce hned dát zase dohromady. Lily si hledá byt, až najde hrozně malej a hnusnej, chvíli bydlela u Barneyho, dělala mu jako manželku. Přicházela když tam měl holky, aby je vystrnadila. Taky si hledá novou práci, která by ji bavila, až skončí jako sekretářku ve firmě, kde pracuje Ted jako architekt. Který nakonec předloží svůj návrh budovy a bude se podle něj stavět! Lily nakonec zjistí, že pracovat jako učitelka ve školce ji baví nejvíc. 
     V jednom díle si zahrála Jane Seymour (kdysi hrála Doktorku Quinnovou), Barney se jí snažil ulovit, protože ona je jak PUMA. A ona ho samozřejmě pozve k sobě domů. A chudák Barney jí moc nestačil, až nakonec musel do nemocnice... :D 
     Marshall byl na pár schůzkách s jednou holkou, Lily to hodně vadilo a dost žárlila. A protože omylem byla v bytě, když oni přišli po rande, nechtěla aby si dali pusu, tak mezi ně skočila. Ale pak si spolu promluví, začnou se líbat a dají se spolu znovu dohromady (po 6 měsících). :) Po nějaký době Lily požádá Marshalla o ruku a jedou do Atlantic City, aby se tam vzali. Tak to tam všechno dohodnou, jsou na lodi, ale nakonec se nechtějí vzít bez toho, aniž by tam byli jejich rodiny. 
     Taky jsme se dozvěděli jedno velké tajemství Robin, že je v Kanadě známá jako Robin Sparkles a měla hit Lets go to the mall... Taky jsem poprvé potkali Barneyho černého teplého bratra Jamese. Barney později zjistí, že je James zasnoubený a Barney to vůbec neschvaluje a je hodně naštvaný. Ale nakonec svolí, protože si oni chtějí adoptovat dítě a on bude Strejda Barney. Pak je i záběr ze svatby.
     Robin má přijet její sestra Katie (kterou hraje Lucy Hale z PLL), která je rozhodnutá přijít o to se svým klukem po 2 měsících chození. Parta se o tom začne bavit, ale Barney se z toho trochu vykrucuje, až řekne, že to bylo na táboře a je tam upravená scéna z Hříšnýho tance ♥. Nakonec Robin řekla Tedovi, že ho miluje. :) 
     Po jedný hádce, kvůli věcem od ex se Ted a Robin dohodnou, že se k sobě nastěhují. Ale když už se sestěhovávali a Barney unesl Tedovi věci, uvědomili si, že se k sobě nakonec nebudou stěhovat. Nepovedené rozlučky se svobodou Marshalla a Lily. Barney a jeho ''otec'' z televize, když se přihlásil do soutěže, kde měl jeho ''otec'' moderovat. Samozřejmě vyhrál... 
     A konečně svatba ! ! ! I když si ji představovali jinak, na svatbě se jim to všechno začne hroutit a Lily by chtěla mít perfektní svatbu. Původně chtěli mít skromný zahradní obřad, když se potkají venku, hned je to napadne. Barney je oddá, hrál jim zahradník na kytaru a měli tam jen svoje nejlepší přátele. Pak jim nevadilo, že se něco zvrtlo při druhé svatbě. 
Jedna svatební
     A v posledním díle se dozvíme, že se Ted s Robin rozešli, už pár dní před Lilyinou a Marshallovou svatbou, ale nechtěli, aby jim zkazili svatbu. 

     Moje shrnutí 2. série: Takže jako první bylo dobře, že se Lily vrátila, i když to na začátku série nevypadalo, že spolu znovu budou šťastní. Barney je Barney, co víc k tomu psát? :D I když byli okamžiky, které by jsme u něj nečekali (např. těšil se až bude strejda a málem se rozbrečel na obřadu Lily a Marshallovi svatby). Ted a Robin jsou šťastný, i když občas narazí na něco, co je dokáže naštvat, nebo se jim něco nepovede. Svatba je velký moment pro všechny, jak pro pár, jejich přátele a rodinu. I přes to, že se toho tolik stalo a nepovedlo, to bylo super, líbilo se mi to. A nejvíc mě mrzel rozchod Teda a Robin, proč? :( 


Další příspěvek na téma HIMYM. Líbil se?
Bude pokračování...
Jane

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)