čtvrtek 12. června 2014

Filmy červen

     Tak zase po nějaké době prokrastinuji, ANO je zkouškové... Takže místo toho abych se učila, si čtu a koukám na filmy, jak jinak že? :D Doufám že se vám budou líbit, tak jako mě. 

Obálka knihy

Noci v Rodanthe
     Tento film je natočený podle knihy Nicholase Sparkse, jak jinak než že je to super film. Asi se poohlédnu i po knížce, časem. 
     Je o Adrienne, která má 2 děti a manžela, který se k ní chce po jeho nevěře vrátit zpět. A o Paulovi (Richard Gere), který má syna, se kterým už rok neviděl. Adrienne jede vypomoci své kamarádce do penzionu, kam přijede jediný host a to Paul. Ten tam přijel, aby si promluvil s manželem a synem své bývalé pacientky, která mu umřela na sále. Ze začátku se spolu Paul a Adrienne nemají moc v lásce, ale postupem času a díky hurikánu se dají dohromady. Vypadají velmi šťastně, Paul pak odjíždí za svým synem, pomoci mu ošetřovat lidi někde v horách. S Adrienne si celou dobu píší krásné dopisy, vždycky se celá rozzáří když si je čte. Když se má Paul vrátit zpět, připraví pro něj večeři, ale on nedorazí. Později za ní pak přijede jeho syn se smutnou zprávou, že umřel. Adrienne to špatně nese, ale nakonec to všechno zvládne díky své dceři. 

Šmoulí parta

Šmoulové 2
     Protože jsem loni viděla Šmouly první díl, konečně jsem se dostala také ke druhému, který byl v kinech už docela dávno. A ještě k tomu jsou tentokrát v Paříži, takže super. 
     Gargamel unesl Šmoulinku, protože to on ji původně vytvořil a Taťka Šmoula ji jenom obarvil na modro. Chce ji získat na svoji stranu, aby mu prozradila, taný recept na to, jak se stala modrá. Taťka Šmoula s pomocníky a samozřejmě s Patrikem atd., jedou do Paříže Šmoulinku zachránit. Šmoulinka byla zklamaná, že ji neudělali Šmoulové oslavu jejích narozenin. Pak se jí s těmi dvěmi začne i líbit a zažije s nima srandu a má novou sestru.
     Gargamel chce ovládnout všechny lidi, aby mohl vládnout světu, ale samozřejmě se mu to nepovede. Šmoulinka sice prozradí přísady, ale jen aby mohla zachránit své 2 nové kamarády. A pak je stejně všechny zachrání a přemístí se všichni zpátky do Šmoulova... :) 
Doporučuji oba filmy, kdo neviděl, tak se koukněte... :)
Jane

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)