pondělí 27. října 2014

HIMYM ♥ VII.

     Zase je tu další série, aneb když je opět času mraky na koukání na seriály a filmy... Tak se do toho opět pustím! :)



7. série
     Příběh začíná na té svatbě Barneyho, když si Teda zavolal k sobě do šatny. A pak se opět přesuneme zpět do současnosti, kde je Ted v časopise jako nejmladší architekt New Yorku. A snaží se napsat skvělý přípitek na jednu svatbu. Lily a Marshall se snaží udržet v tajnosti, že je Lily těhotná. Robin si uvědomila, že stále něco cítí k Barneymu a Lily na to přišla. Chce mu to říct, ale v tom mu zavolá Nora, že to zkusí znovu. Lily všem řekne, že je těhotná a Marshall zničí tu svatbu na které jsou. 
     Barney se opět snaží o Noru, Marshall snad dostane práci, Ted začal opět randit a pozvali ho na ples architektů. Marshall tu práci dostal, i před svoje skandální video, Ted si uvědomil, že chce o holku usilovat, ne se rozhodovat mezi 2. Tak vzal na ples Robin a Barney čekal několik hodin v restauraci, jestli se Nora vrátí nebo ne a vrátila se! A na tom plese Ted znovu spatřil Victorii, chvíli si povídali, bylo to trochu trapný. Padla sázka o nošení kachničkové kravaty. Ted se pak od Victorie dozvěděl, že se bude vdávat a že chvíli (den a půl) po rozchodu s Tedem s tim mužem (s Klausem) začala chodit. Pak si to trochu vyříkávali a políbili se!!! Ale asi rozhodla se pro Klause, potom ji Ted šel ještě vyprovodit na bus a zase si něco říkali. Victorie mu řekla, že si myslí, že důvodem proč spolu nezůstali nebylo a není Německo, ale Robin. Barney prohrál sázku a musí nosit kachničkovou kravatu. 
     Robin bylo soudem přikázáno za napadení nějaké ženy, aby začala chodit k terapeutovi. A tam se svěřila, že jí vadí, jak Barney posílá různé dárky Noře do práce. A poprvé se setkáváme s Patrice (Nobody ask you Patrice!!!). :) Nora odjela do Paříže kvůli práci a Barney chtěl zrušit všechny svoje reklamy, co kdy vymyslel. Nora přijela dřív a šla s Barneym do restaurace, Robin tam poslala jednu blondýnu, ale nakonec ji napadla, aby to ta blondýna Barneymu nezničila u Nory. I když by si Robin přála, aby byl s ní. Jak Robin chodila na terapie, s terapeutem Kevinem si docela rozuměla, pak řekl, že se stěhuje kvůli tomu, že se mu zdála super. A začali spolu každý ráno snídat, až Kevin navrhl normální rande a začali spolu chodit, i když to chvíli bylo divný. 
     Lily a Marshall dostali od doktorky obálku, kde je napsané pohlaví dítěte, ale nechtějí to vědět, ostatní je přemlouvají, ať se na to podívají. Ted je na rande bez internetové proklepnutí, neví o čem se bavit a pak zjistí, že jeho holka na rande je skvělá. Ale protože se na internet podívat, tak ona odešla. Později přišel za partou k Lily a Marshallovi, a přinesl na botě kousek lístku, který Marshall vyhodil z okna, kde bylo napsáno, že čekají KLUKA. :)
Nejlepší parta 21.století
     Barneyho brácha James si myslí, že Nora je celá jejich matka, podle gest a mluvení. Všichni si uvědomili, že jejich partneři jsou trochu jako jejich rodiče. Robin zjistila, že Barneyho babička od táty byla z Kanady, takže je Barney z 1/4 Kanaďan, nějak to nemohl překousnout. Ted našel svoji Nadrženou dýni=Naomi z roku 2001, kterou hraje Karie Holmes. :) Lily od prarodičů dostala jejich dům. Ted Naomi pozval na první rande, ale když se políbilo, bylo to strašný a to i zbytek večera. Chtěl se s ní rozejít, ale zpanikařil a řekl, že ji miluje. Pak se večer na večírku naštěstí rozešli. 
     Barney vyměnil kachničkovou kravatu za 3 facky od Marshalla a ten mu hned 2 vrazil. Robin a Barney spolu pak jeli taxíkem a začali na něco vzpomínat a pak se začali líbat a skončili spolu v posteli. Pak se rozhodli, že to Kevinovi ani Noře neřeknou. Byli všichni 4 na plavbě lodí, z Barneyho vypadlo, že by spolu mohli někam Robin a on utéct. Řekli si, že to tak možná s nimi má být, že až zakotví loď, tak každý udělá to co chce a o půlnoci se sejdou v baru a promluví si o tom. Kevin musel do nemocnice a řekl Robin, že ji miluje. Noře přijeli dřív rodiče a Barney se s nimi seznámil a uvědomil si, že stejně pořád hodně miluje Robin. Řekl to Noře a co Robin? Ta zůstala s Kevinem. Barney pro Robin připravil i romantiku u ní v pokoji a pak ho viděl Ted, když to uklízel. Barneyho to celkem vzalo, začal dokonce uvažovat i o dítěti, ale bez ženy. 
     Lily a Marshall se rozhodli neprodávat ten byt a nechat si ho. Teda a Barneyho napadlo, že by si to dítě mohli pořídit, potom Tedovi došlo, že je to blbost. A Barney pak přišel s malým dítětem, pak jsme ale zjistili, že je to dcera Barneyho bratra. :) A nakonci dílu řekne Robin Barneymu, že je těhotná a že je to asi jeho! :-o Barney z toho byl nadšený, ale ona děti nechce. Pak si ale uvědomili, že dítě nechtějí, takže když jim to doktorka řekla, byli šťastní. Později se Robin dozvěděla, že nemůže mít děti, trochu jí to mrzelo, co kdyby náhodou je někdy v budoucnu chtěla s tím pravým. Ted jí pak doma udělal Vánoční osvětlení, aby jí rozveselil, protože na ní bylo vidět, že ji něco trápí. 

     Robin musela na Silvestr zaskakovat v moderování, což jí pomohlo v budoucí kariéře. Lily a Marshall se už na dobrou odstěhovali na předměstí. Všichni z toho byli smutní a trochu mimo. Pak za nimi dojeli na předměstí a byli zase všichni spolu. Lily a Marshall pořádají kolaudační party, která dopadne katastrofou a nejen jednou. 
     Na romantickém víkendu Lily, Marshalla, Kevina a Robin, požádal Kevin Robin o ruku a musí si to rozmyslet. Barney se seznámí s Quinn, ale ta ho hned prokoukne. Ted kašle na tu pravou, poslední rande byli vždy hrůza a chce změnu. Robin řekla Lily a Marshallovi, že nemůže mít děti a i když to Robin řekla Kevinovi, stejně si ji chtěl vzít. :) Ale když mu pak řekla, že děti nechce ani jinou cestou, byl trochu v šoku chudák. Ted si na Barney v Opileckém vlaku všimne, že ho ta Quinn celkem rozhodila. Ale on se s ní i vyspal a zalíbila se mu a to dost. Kevin si to s Robin rozmyslel a odešel, Ted našel Robin na střeše jako kouřila a ona mu to všechno řekla. Ted jí pak řekl, že by dokázal kvůli ní překousnou to, že nemůže mít děti a že jí MILUJE! Opět. :D A úplně na konci dílu se dozvídáme, že Quinn je Karma striptérka z klubu, kam Barney pořád chodí. 
     Robin a Ted se další den políbili a dohodli se, že si o tom musí promluvit. A Robin se pak dozvěděla, že za chvilku letí do Ruska, tak panikařila. Ted ti řekl Lily a Marshallovi, Lily si nemyslí, že by měli být spolu a proč? Protože se o to s Marshallem vsadila, že oni 2 spolu neskončí. Ted řekl Barneymu o Robin a rozchodu s Kevinem a jeho to vůbec nezajímalo. Nakonec spolu Ted a Robin nebudou, protože ho Robin nemiluje. Marshall šel za Robin a řekl jí, že se bude muset od Teda odstěhovat, protože by to takhle dál prostě nešlo. A udělala to. 
Quinn a Barney
     Barney opět sedět ve stripbaru a objevila se tam Quinn a on zjistil, že je striptérka. Barney se do ní zamiloval, ale ona ho je využívala. Robin chce utéct od Lily, protože jí tam drží a nechtějí ji pustit pryč, oni ji načapají a zjistí, že je to tam taky nebaví. Ted jim pak věnoval jeho/jejich starý byt. 
     Quinn pozvala Barneyho na kafe, když se tam potkali. Quinn nabídla Robin a Tedovi svůj starý byt, že by si ho jeden z nich mohl pronajmout. Rozhodli se, že je musí rozeštvat, protože se jim Quinn vůbec nelíbí. Kvůli tomu, že Barney chtěl aby nevěděli, že je striptérka, se s nim Quinn rozešla, ale je JAKO. A dali jim to všem sežrat. Robin byla povýšena na moderátorku a bude mít super byt, takže ten Quinnin byt nechala Tedovi. Quinn řekla Barneymu, že by se přestala dělat striptérku, kdyby se vdala a Barney se tak hezky usmál pak, že... Chlapi se bavili co chtěli v tuto dobu už dělat a Ted zjistil, že se vůbec nikam neposunul a to ho štvalo. Barney je překvapil, že nechce za další 3 roky být s náhodnou holkou, ale s Quinn. Na konci je ukázka z toho co bude za 3 roky a je tam Ted s dítětem. :) 
     Robin se stala slavnou, když sama musela přistát s vrtulníkem, protože pilot měl infarkt. Byrneyho štve, že je Quinn striptérka, co tam s muži dělá atd. a nemůže na to přestat myslet. Proto se snažil stále vymýšlet nějaký program pro sebe a Teda. Ted začal chodit na rande s holkama z internetové seznamky a všechny mu připomínali Robin. Barney ukradl Marshall aby se odreagoval, od starání se co bude po narození jejich dítěte. A Lily jako na potvoru zrovna začala rodit, když si oba dva vypnuli mobily. Pak zjistili že se nemají jak dostat zpět domů. Lily už byla v nemocnici, Marshall pořád nikde, ale dorazil její otec. Pak naštěstí i Marshall, Ted a Robin se usmířili a narodil se Marvin wait fot it Erikson. :) 
     Robin navrhla Tedovi, aby zkusil zavolat Victorii, třeba není vdaná, i když minule byla zasnoubená. Tak jí teda zavolá a domluví si schůzku. Barney letí s Quinn na Havaj a chtějí po něm aby otevřel krabici co má v kufru. Ted čeká na Victorii v baru a ona přijde ve svatebních šatech. :D Ona s ním chce utéct pryč a Ted to chce taky. Barney pak na letišti, kde je zadrží, zjistí, že Quinn skončila v práci. Ted se pak rozhodl Victorii dovést zpět na svatbu. Byrney měl v té krabici kouzelnický trik, zakončený prstýnkem a požádal Quinn o ruku a ona souhlasila. :) Došli to říct ostatním (kromě Teda a Victorie) a Robin z toho byla trochu zaskočená. Ted ten kostel úmyslně přejede a jedou dál... Úplně na konci téhle série jsme se dozvěděli, že si bude Barney brát Robin... :P

     Z téhle celé série se mi asi nejvíce líbily momenty s tím jak Lily zjistila, že je těhotná, jak se dozvěděli pohlaví dítěte (náhodou). Ted a Robin VELKÁ KAPITOLA sama o sobě, I LOVE YOU ROBIN po několikáté a ne naposledy že... :) Také narození Marvina wait for it Eriksona bylo dosti dramatické a to se mi líbí. Barney a Quinn neočekávaná událost, dost komplikovaná, ale hezká. A to zasnoubení!!! Wauuu. :)
Jane

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)