pátek 17. října 2014

HIMYM ♥ VI.

     Tak a protože mám stále filmový a seriálový prázdninový maraton, musím se s vámi co nejdříve opět podělit o další sérii Jak jsem poznal vaši matku! :) A tady to je . . .  

6. série
     Tedovi se líbí jedna holka v baru, pak přijde Cindy, se kterou chvíli chodil, ale protože v jejím bytě se mu líbili jen věci její spolubydlící, tak se rozešli. Tak chce zjistit, jestli je to ta její zajímavá spolubydlící, ale nakonec tam ony dvě byli spolu na rande. Marshall a Lily se konečně pustili do snažení se o dítě. 
     Při vyklízení domu Barneyho matky, najde James a Barney jejich starou fotku v obálce s adresou nějakého muže. Rozhodnou se tam jet a zjistit, kterého z nich je to otec, nakonec je Jamesův. Když Barneymu chtěla dát jeho máma jméno jeho otce, nechtěl to vědět. 
     Jednou přišel Barney za Tedem na univerzitu a oznámil mu, že se bude stavět ta jeho budova pro GNB, kterou Ted navrhl. Ted je rozhodnutý odmítnout to a taky to udělal, Barney se ho pak pomocí svých balících technik snaží přemluvit. Ted to samozřejmě nakonec vzal, vždycky byl jeho sen postavit budovu v New Yorku! Když Ted zjistí, kde by měla stát jeho budova, nechce ji stavět, protože by se musela zbourat jedna stará budova, která se mu líbí. No a možná taky trochu kvůli Zoey, která je blázen do architektury a líbí se jí také ta budova. Pak ale rozhodne, že se ta budova musí stejně zbourat, když zjistí, že je Zoey vdaná. Ale stejně na ni nemohl vůbec přestat myslet. 
     Marshall chce kluka, Lily chce holku a snaží se vymyslet jim jména. Nakonec se shodnou na tom, že na jméně, ani na pohlaví jim zas tolik nezáleží. Ted zjistil, že na své studenty musí být také přísný a ne jen ten super učitel Ted. 
     Jednou jsou všichni pozvaní na party od GNB, Ted tam potká tu Zoey, která nechce nechat zbourat tu starou budovu a taky poznáme jejího muže Kapitána!!! A Zoey si nahraje Teda, jak nadává na GNB. Barney se dozvěděl jméno svého otce, když sekuriťák z muzea našel starý záznam o zničení plejtváka, co udělal Barney v 6-ti letech. 
     Barney našel další video Robin Sparkles z televizní show, ve které dříve účinkovala ještě s jednou dívkou Jessicou Glitter (se kterou byli BFF, ale už spolu dlouho nemluvili). Lily stále mluví o dítěti a o všem okolo toho a Robin už to hodně štve. Nakonec se pohádají a rozejdou se. Marshall pak najde Jessicu, aby si s ní Lily popovídala, Lily dojde, že se musí Robin hned omluvit a jde za ní do Kanadského baru i s ostatními a Jessicou. :)
Jsou stejně nejlepší
     Všichni měli jednoho společného kamaráda, kterému říkali Blitz (skutečné jméno Steve). Vždy když odešel stalo se něco super a neopakovatelného. Ted řekl, že na to nevěří a sám se stal Blitzem, pak se to přeneslo na Barneyho a pak opět Steva. Ze Zoey a Teda se stanou docela dobří kamarádi. 
     Lily a Marshall si mysleli, že čekají dítě, ale nakonec to doktor nepotvrdil. Když se to všichni dozvěděli, Robin chtěla být ta, ke které budou jejich děti vzhlížet, tak vzala sice podřadnou práci ve WWN, která ji může v budoucnu dostat dál. Ale nakonec se rozhodne být fiflenou s mincí v jednom pořadu, když zjístí že Lily těhotná není. Marshall a Lily byli rádi, hodně kvůli tomu šíleli, Barney chtěl dát peníze na charitu. Ted všechny pak nakonec seřval, aby se vzpamatovali a udělali to tak, jak chtěli předtím. 
     Lily šla k odborníkovi na početí, který vypadal jako Barney, myslela si, že je to on, ale nebyl. Takže tohle byl skutečný poslední dvojník, kterého hledali! Robin začala chodit do nové práce v World Wide News. Lily a Marshall byli na vyšetřeních a je u nich vše v pořádku. Pak se Marshall dozví, že měl jeho táta infarkt a umřel. :( Na jeho pohřbu Marshall přemýšlí, co mu jeho otec řekl naposledy a pak zjistí, že má v hlasové schránce od něj vzkaz. Marshall si myslí, že je to jen volání z kapsy (šustění), ale nakonec tam přece jen něco řekl a hodně to pro Marshalla znamenalo. :) Barney se poté rozhodl, že chce poznat svého otce. (Ke konci dílu 6x14 jsem brečela jak želva...)
     Zoey dohodí Tedovi svou sestřenici ''Zlatíčko'', kterou hraje Katy Perry, moc jí to tam slušelo, i když hrála totální husičku. :D Ale přenechá ji Barneymu, protože sám je zamilovaný do Zoey. A když to Zoey zjistí, že Ted se Zlatíčkem neodešel, je ráda, protože ho asi taky miluje. Ted se rozhodl, že se s ní musí přestat vídat. Ale nakonec je dal Marshall dohromady, když  se hádali, oběma zavolal a začali se líbat! 
''Oh honey.''
    Barneyho matka dala Barneymu adresu na jeho otce a když byl se Zlatíčkem, nic nebylo, jen se zhroutil a brečel a pak mu napsal dopis. Marshall zůstal nějakou dobu po pohřbu u své matky, která ho později už nemohla vystát. Robin seděla na Valentýna v baru se svými kamarádkami z práce, přijde Barney a pak přijde Nora, další od Robin z práce. Barney se jí snaží sbalit, ale moc se mu to nevede, protože o něm Nora pár věcí už ví od Robin. Ted je ze vztahu se Zoey trochu vyděšený, a proto raději jede za Marshallem. Barneymu se Nora hodně líbila, tak ji Robin poslala místo sebe za Barneym na Laser tag na Sv. Valentýna a Barney měl rande. :) Barney si nechce přiznat, že je zamilovaný do Nory a bojí se vztahu. Ted řekl Kapitánovi, že to je on ten padouch, s kterým odešla jeho žena Zoey. Marshall by chtěl konečně dělat něco pro záchranu planety. Barney začne chodit s Norou, sice jí trochu nakecá, že se chce ženit atd., pak to Nora zjistí a pohádají se.
     Za Barneym jednou přišel jeho otec, šli do baru, aby si popovídali ale nepadli si moc do oka. Barney si ho představoval úplně jinak a teď se tátovi neozývá. Všichni Barneyho pak přemluví, aby dal tátovi ještě jednu šanci a donutí ho jít k němu a jeho rodině na večeři. Sice to nedopadlo nejlépe, ale aspoň si to trochu vyříkali. 
     Barneyho hodně štve, že Marshall šel za svým snem pracovat pro něco důležitého, pro záchranu planety. Lily už to pak také trochu lezlo krkem, tak se sbalila a vyrazila do Španělska, zatímco Marshall měl u nich v bytě pořádat nějaké setkání ekologů. Ne nakonec se stejně vrátila! :D 
     Barney s partou a s jeho otcem šli pařit, táta Barneyho to celý večer jenom hrál, že je opilej. Ale nakonec si to moc užili všichni. :) 


     Marshall začne pracovat pro Zoey, aby se nemusela zbourat ta stará budova Arcadianu. Barney si to bere osobně a vyhlásí Marshallovi válku. Ted jede na romantický víkend se Zoey, ale místo toho se cestou pohádají a chtějí přespat v Arcadianu, kde je to strašný! Ted se nakonec ale postavil na stranu Zoey, když zjistil, že tam vyrůstala. Rada ke konci rozhodne, že se stejně budova musí zdemolovat. A kvůli tomu se Ted a Zoey rozešli, Ted kvůli tomu potom panikaří a chce se k ní vrátit. Lily si myslela, že má otravu jídlem, ale nakonec byla těhotná. A Ted zmáčkl tlačítko a zbořil Arcadian, Barney si domluvil znovu rande s Norou a Robin si asi něco uvědomila a co? A úplněěě na konci téhle série je scéna z poslední série, kdy je Ted zavolán k ženichovi Barneymu. 

     Tahle série byla plná zvratů, rozchodů a změn. Prostě se mi opravdu moc líbila. :) Nemá cenu to tady dál rozebírat, prostě skvělá série... :) 
Jane

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)