středa 27. srpna 2014

HIMYM ♥ V.

     Tak už mám za sebou 4. série seriálu How I Met Your Mother, a proto se radši hned pustím na další ne? :) 


5. série
     I když Robin s Barneym tvrdili, že spolu nechodí a nebudou, stejně je jednou nachytali u Teda a Robin v bytě! A dokonce spolu byli už i celé léto! Ale zatím nijak nedefinovali svůj vztah, na čemž trvá Lily. A taky přišel první Tedův den jako profesora architektury na univerzitě. A jako na potvoru dorazil uplně do jiné učebny než měl, ještě k tomu z toho byl hodně nervózní. Když zjistil, že je špatně, běžel do té správné místnosti a bavilo ho to. Robin a Barney řekli Lily, že jsou pár, ale mysleli to tak, že jí lžou, ale vypadali jako pár. 
     Ted šel omylem na rande na slepo se ženou, s kterou na rande už byl a navzájem si řekli chyby, které oba na tom rande dělali. Marshall a Barney viděli 3. dvojníka jejich party a to striptérku Lily, dříve viděli lesbičku Robin a kníráče Marshalla. Barney se začal k Robin chovat víc romanticky a jí hned napadlo, že ji podvádí. Ale ve skutečnosti Ted učil Barneyho jak chodit správně s Robin a on si o tom dělal poznámky, které pak Robin našla. Nakonec samozřejmě všechno dobře dopadlo a nerozešli se. Robin musí získat i Americké občanství, jinak by ji deportovali a nějak se pak dostala až do Toronta v Kanadě, když byla v New Yorku v hospodě před tím. Nakonec se rozhodne tedy pro dvojí občanství. 
     U Barneyho a Robin to začíná skřípat, hádají se a často, ale před ostatníma se tváří nejvíc sladce. Po čase dal Barney Tedovi svou sbírku porna, kde byla prosba, ať ho z toho dostane, jako ze vztahu. A pak si všiml i změn, že Barney není jako býval a Robin ho nemůže vystát. Tak se je pak pokusí nějak rozejít, protože jsou oba v tom vztahu nešťastní. A nakonec se opravdu rozešli, oba si to uvědomili, Robin se chce zaměřit na kariéru a Barney na ženy. 
     Partě ukázal The Playbook!!! A představí nám pár triků... A trochu je všechny napálí, při potápěči, kterého před nimi vyzkouší. 
     A je tu další Díkuvzdání a tentokrát se koná večeře u Lily a Marshall v novém bytě, Marshall přenechá svou facku Robin a Tedovi, ale musí se domluvit. Na scéně se taky objeví Lilyin otec, který není zrovna moc rodičovský typ. Pak se všichni usmíří a facku Barneymu dá sám Marshall. Marshall si uvědomí, že ve 30 chtěl být něčím jiným. Ted se snažil o jednu dívku, kterou znal už několik let, ale vždy když se s někým rozešla, hned si našla někoho jiného, nakonec jim to nevyšlo, ale Ted si uvědomil, že chce vážný vztah s tou pravou. 
     Robin poznala svého nového kolegu v ranní show Dona. Robin si začala občas dopřávat cigaretu, Tedovi už to vadilo, když kouřila v bytě, tak jí posílal kouřit na střechu. Marshall s tím taky začal, protože byl nervózní z práce. A tak nějak začali kouřit všichni, potom se rozhodnou přestat, moc dlouho jim to nevydrželo, tak zase sedí na střeše a kouří. A dají si ''poslední'' cigaretu v životě, ale u nikoho to tak nebylo, pak nám Ted řekne kdy to bylo u všech, u něj 2 týdny před tím, než začal chodit s tou, kterou pořád hledá. 
     No a Ted se pak seznámí s jednou studentkou Cindy, s kterou pak jde na rande. U ní v bytě, se mu zalíbí jedna věc a hned se dozvídáme, že její spolubydlící je budoucí Tedova žena!!! Znovu za ní šel, protože podle univerzitních pravidel se nesmí stýkat. A u ní v pokoji sáhne na 3 věci a všechny jsou zrovna její spolubydlící. Barney si měl vybrat mezi holkou a obleky a nečekaně si vybral holku, ale pak i obleky... :D 



     Barney se snažil o perfektní týden, což znamená 7 holek za týden a povedlo se mu to, i když to bylo těžké, protože to Lily zakřikla. Robinin kolega Don ji pozval na Valentýna na party, Robin myslela prvně, že je to rande. Asi to rande s Donem fakt chtěla a on ji chtěl dostat jen tak k němu do bytu. 
     Jednou byl zase Barney v baru a přišla tam panička Anita (hraje Jennifer Lopez) a dostal ji do svého bytu, ale pak odešla. Pak se přišlo na to, že ji o pomstu poprosila Robin. Protože pro ni byl ten rozchod těžký. Don ji pozval na rande, ale zrušila ho. Barney měl jít na rande s Anitou, ale protože zjistil, že je to Robin nepříjemné, nešel s ní na velké superrande které vymyslel. A na superrande šla Robin s Donem, políbili se a měli krásný večer. 
Jennifer Lopez a Barney
     Lily má narozeniny a Ted jako na většinu důležitých věcí jejich party pozve svou nynější přítelkyni Amandu, kterou Lily hned nemá ráda, protože jí vadí cizí holky na fotkách. Robin se snaží zachytit Barneyho na fotce, kde mu to nebude slušet. 
     Tedova matka se podruhé vdává a Ted to tam na svatbě trochu nezvládl, tak radši odešel. A pak si koupil dům, který si chce opravit a v budoucnu tam bydlet s rodinou. Ale ten dům je v hrozném stavu. Nakonec se ukázalo, že zas tak špatný nápad to nebyl, protože v tom domě v budoucnosti bydlí! Robin už chodí s Donem z práce a dozví se, že chodila jak s Barneym tak Tedem a vadí mu to. Barney pak chce Robin zpět, je to pravda nebo ne??? A potom ji chce zpět i Ted! Robin se rozhodla, že se nastěhuje k Donovi a že se s Tedem a Barney nebude chvíli vídat, protože je to divný. A pak se odstěhovala a nechala tam jen modrý lesní roh. 
     Jednou Barney přinesl lístky na Roboti vs Wrestleři, měli jít všichni, ale protože Robin si od nich nechává pauzu, měli jít ve 4. Ale předtím šli na jednu chytrou party, kam ani nebyli pozvaní, byli tam samí starší a vlivní lidé, Ted se tam cítil dobře, protože si tam z něj nikdo neutahoval a všichni ho poslouchali a uznávali. Když v tom mu přišla MMS kde byl vyfocený jeho Mexický dvojník wrestler, kterou mu poslal Barney. Lily a Marshall se dohodnou, že až uvidí Barneyho dvojníka, začnou se pokoušet o dítě. :) Potom se všichni opět sešli v baru i s Robin. 
Ted na chytré párty
     Ted chodil už nějakou chvíli s jednou dívkou, šli do kina a zrovna na film, který se jmenoval Nevěsta a natočil ho Tony, kvůli kterému od něj odešla Stella. A o kom byl ten film? No samozřejmě, že je o Tedovi a Stelle a Tonym atd. Všem se ten film moc líbí a Teda to vytáčí. 
     Lily a Marshall viděli dvojníka Barneyho (nebo si to teda aspoň mysleli), Ted se obarvil na blond, Robin dostala práci v Chicagu. Marshall pak uvidí zase Barneyho jako dvojníka a řekne mu o tom jejich plánu s Lily. Robin se rozhodla, že tu práci vezme, ale nakonec si to rozmyslela. Místo ní tu práci potom nabídli Donovi, který tu nabídku vzal a Robin odešla. Lily a Marshall narazí na Barneyho opět převlečeného, došlo jim, že asi chce, aby měli děti. Ale Lily na to není zatím připravená. Ted a Robin spolu budou zase bydlet. Po 4 měsících si Lily myslela, že vidí Barneyho dvojníka, i když tak vůbec nevypadal a ona byla připravená na dítě. 

Můj názor na 5. sérii: 
     Pátá série je fajn, protože Robin a Barney se konečně aspoň na chvíli dali dohromady. Ted jako profesor je skvělý, hlavně když víme, že na té omylem přednášce byla i Matka! :) Škoda že to u R+B začalo skřípat a pak se rozešli. Tentokrát byla facka pro Barneyho hodně napínavá, bylo super to pozorovat. :D Když Robin začínala chodit s Donem, vůbec se mi k sobě nehodili, byl moc divný na můj vkus, postupem času se k sobě pak celkem hodili, škoda že se rozešli. Ted a Cindy, tak to bylo hustý, když se mu nejvíc líbili věci její spolubydlící, což je pak Matka kterou hledá. Koupě toho domu, je pro Teda velká věc a podle mně, to bylo dobré rozhodnutí, i když ve špatném stavu! Film o Tedovi mazec, trochu víc jinak než to bylo no! 


Jane

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)