čtvrtek 7. srpna 2014

HIMYM ♥ IV.

     Tak další kousek seriálu, snad ho dokoukám do konce prázdnin... :D Jsem hrozná, měla bych dělat taky něco jiného než číst, spát, koukat na filmy a válet se. Ale co, jsou přece prázdniny.... :P

Plakát 4. série

4.série
     Takže jak odpověděla Stella na Tedovu žádost o ruku? ANO (jak jinak taky že?)... Marshall je nezaměstnaný a protože nemá co dělat, dost se nudí. Barney rehabilituje po té nehodě co se mu stala, pozve k sobě Lily a řekne jí, že se asi zamiloval do Robin. Hrozně ho to štve, nemůže se s tím vyrovnat. Ted zjišťuje, že toho o Stelle moc neví, i když si ji chce vzít. Barney si uvědomí, že ho Robin asi nikdy nebude milovat, tak jako on teď miluje ji. Tak si radši dál užívá s jinými ženami.
     Stella bydlí v New Jersey, takže Ted musel jezdit velmi často vlakem a přicházel o hodně věcí. Stella chce, aby se k nim Ted v budoucnosti nastěhoval, ale Ted nesnáší New Jersey. Ale nakonec se rozhodne, že se k nim teda nastěhuje. Robin dostala práci v Japonsku. Ted se měl stěhovat ke Stelle, Marshall a Lily do nového bytu a Robin do Japonska, nechtělo se jim, ale nakonec se tak stalo.
     Stellina sestra se měla také vdávat a dříve než oni, ale utekl jí snoubenec, tak se Stella rozhodla, že se vezmou místo ní oni, hned za pár dní v neděli... Ted pozve Robin, Stelle to vadí, protože je to jeho expřítelkyně. Ted jede pro Stellinu dceru Lucy, kterou nechce její otec Tony pustit na tu svatbu. Stella a Ted se pohádají, Ted se dozví, že Robin už nepracuje v Tokiu. Stella si šla promluvit s Tonym a pak s Tonym od Teda a ze svatby utekla a nechala ho tam. Ted se celou dobu tvářil, že mu to moc neublížilo...
     Barney zjistí, že možná bude otcem, ale nakonec NE, tak se z toho raduje. Robin se nastěhovala k Tedovi do volného pokoje po Marshallovi a Lily. Ted se uchází o to, aby mohl postavit novou budovu pro GNB banku, ve které pracuje Barney i Marshall a nakonec tu zakázku Ted dostal. 
     V jednom z dalších dílů se seznámíme se Heather, Tedovou sestrou, která je podle něj nezodpovědná. Před Barneym ji vždycky celou dobu udržel, ale každý rok měl Barney upravenou vánoční písničku, když přišla Vánoční pohlednice. Ale letos prokoukl že přijede, Lily pak načapá Barneyho s Heather v kanceláři, ale nic spolu neměli. Jen chtěli dokázat Tedovi, že se jim dá věřit. Marshall vezme Robin do svého Minnesotského baru, Robin se tam chová, jak kdyby tam patřila, někdy až moc, což Marshalla štve. Pak řekne, že je z Kanady a Robin musí odejít, stýská se jí po Kanadě, tak jí Marshall najde Kanadský bar. 



     Kvůli nepořádku v bytě se spolu Ted a Robin vyspali, když to vypadalo na hádku, prostě spolu skončili v posteli. Barneymu to vždycky hrozně vadilo, když mu o tom Ted povídal. Rozhodnou se, že už to dál tak nebude, ale nešlo jim s tím přestat. Barney pak uklidil a nakoupil Tedovi, aby se s Robin nemuseli hádat a Tedovi to došlo, Barney je zamilovaný do Robin. 
     Protože Robin nemá práci, přišel jí dopis, ve kterém bylo, že pokud nebude mít práci, budou ji muset poslat zpět do Kanady. Všichni z toho byli smutní, ale nakonec jí Barney sehnal práci. 
     Jednou taky zjistíme a konečně uvidíme Barneyho matku a jeho ženu a syna, cože??? On si je jen najal, aby hráli před jeho matkou, že jsou šťastná rodina. Nakonec to své matce řekne a ona je ráda, protože je nemá ráda. A dala mu radu: ''Jestli někdy potkáš někoho výjimečného, neutíkej před tím. Nebuď jako já. Prostě to zkus, dobře?''
     Ted začal znovu chodit s Karen, s kterou už několikrát chodil a vždy ho podváděla, hlavně na vysoké. Nikdo ji neměl rád, tak je Lily rozeštvala tím, že Tedovi dala do postele Robininu náušnici. Pak se usmíří, ale protože ona nemá ráda jeho přátele, nakonec se s ní on rozejde. Ted už nepracuje ve firmě jako Marshall a Barney, protože nebyli peníze na stavbu budovy. A pak ho vyrazili ještě z architektonické firmy.
     Murtaughův seznam je seznam, na který Ted píše věci na které je člověk po 30 už starý, Barney se rozhodne, že ho celý splní. Nepovedlo se mu to a málem se zmrzačil. Ted založil svoji vlastní firmu Mosbius Design, najal si asistenta, s kterým pak chvíli chodila Robin. A to zase štvalo Barneyho. 
Barney a Robin
     Jednoho dne Ted opět potkal Stellu a dokonce i s Tonym jejím ex/přítomným přítelem. Barney se už vyspal s 200 ženami a pak přemýšlí co má dělat dál a v tom uvidí Robin. Ted se s nimi normálně bavil a tu situaci zvládl, pak o tom přemýšlí, když u něj zaklepe Tony! A jak to je pak dál? Nabídne mu, aby učil na univerzitě, ale on to odmítne. Tony přijde znovu, aby jeho kamarádovi navrhl dům, ale majitel je trochu magor. Tonymu se pokusí vysvětlit, že Stellu už opravdu zpět nechce, že se nemusí bát. A pak přišla Stella a řekla Tedovi, že se s ní Tony rozešel. Taky se mu konečně omluvila a Ted jí slíbil, že s Tonym promluví, aby se k ní vrátil, i když je to divný... Teda už nebaví hledání té pravé, je z toho unavený, ale Stella mu řekla, že už je ta jeho pravá na cestě, stačí jen chvíli počkat a ona co nejrychleji přijde do jeho života. 
     Následuje oslava Tedových 31. narozenin, kde Robin řekne Barneymu, že se do něj asi zamilovala, ale on to vezme tak, že by to nešlo a že je to blbost. Robin totiž slyšela, když o tom Barney mluvil s Tedem. Lily to Barneymu vše řekne a Barneyho zajímá, proč ho nemiluje, proč ho jen ''zmosbyovala''. Ted se popral s kozou a byl i v nemocnici, takový normální narozeniny ne? :D Barney pak v nemocnici  Robin řekne, že mu Lily řekla, že je s Tedem slyšela a že to jen hrála. Ale nakonec k němu Robin asi něco cítí, ale když si to Robin přizná, Barney zase kličkuje pryč a pak se konečně políbí!!! Pak se Ted rozhodne, že bude architekturu učit, protože mu nevyšel další projekt. 


Můj názor na 4. sérii:
     Stella my přišla jako celkem velká mrcha, nechá Teda u oltáře a po několika měsícíh k němu přijde, aby jí pomohl s Tonym, aby se k ní zase vrátil??? To se mi teda opravdu vůbec nelíbilo... Robin a Barney tak už s tim něco udělejte!!! 
Jane

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)