pátek 9. srpna 2013

Blog or not ???

   Po několika dnech přemýšlení a rozmýšlení jestli si mám nebo nemám založit blog, jsem se konečně rozhodla. Jdu do toho!!! A proč? Už skoro 2 roky si píšu deník a protože mě baví i jiné věci, proč se o to s někým nepodělit. Zkusit to můžu a taky s tím pak můžu skončit a zrušit blog. Posledních x měsíců jsem četla hodně blogů, většina byla spíše o kosmetice, ale blogy s širším rozhledem jsem skoro nenašla, buď špatně hledám a nebo jich moc není. A o tom přesně bude aspoň doufám, ten můj.
   A kdo jsem? Jmenuji se Jana, jsem normální devatenáctiletá holka, bydlím v Jižních Čechách ve větším městě a možná mám tak trochu potřebu se někomu vypovídat. 
   Co mám ráda? No vlastně hodně věcí, proto název Jane’s everything. Ráda sleduji filmy a seriály (pomalu se dostávám do stádia vše co je natočeno musím vidět), knížky zbožňuji a mohla bych je číst pořád, kosmetika a móda patří skoro ke každé holce. Hudbu poslouchá každý a cestování patří jak k životu, tak ke snům. Taky ráda fotím, jen poslední dobou jsem neměla zrovna moc příležitostí a hlavně času. Bohužel nevlastním nejlepší a nejnovější foťák, ale zatím mi to stačí.
   Pokusím se sdílet to, co mám ráda a to co se mi líbí. Doufám, že se mi to aspoň trochu povede. Je mi jasné, že to ze začátku nebude jednoduché a taky nejsem úplná IT specialistka. Ale takovýmhle věcem se učím docela rychle, tak se mnou mějte prosím trpělivost a snad to nějak půjde. :) A proto doufám, že se časem zlepším jak v blogování, tak v úpravě stránky a článků. Věřím, že učený z nebe nespadl... :D
   A taky si tak trochu plním sen, ještě před pár lety jsem chtěla být spisovatelkou a psát knihy nebo v časopisech. Tak se občas připravte na delší příspěvky o čemkoli.

   A co se budu pokoušet vám sesmolit jako první? Asi festivalový článek nebo něco málo z knihovničky nebo kosmetiky ... Těšte se!!! 
Jane 




6 komentářů:

  1. Tak to jsem moc zvědavá na tvé začátky. :) Já jsem začala také před několika měsíci, byla jsem moc nadšená a stále miluji vytváření článků pro své čtenářky. :) Hodně štěstí!! :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za první komentář na mém blogu... :) Neodolala jsem tvé stránce.. :)

      Vymazat
  2. Těším se na příspěvky :o)))

    cosmeticsbymichajka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj! Nemůžu si pomoct, ale tímto článkem jsi mi připomněla mně samotnou :) Mám úplně stejné záliby a koníčky, měla jsem stejný cíl (blog) ale nakonec z něj nějak sešlo a už si nepamatuju ani adresu :/ :D Možná mě tvé články inspirují a já si založím (znovu) nový blog :D Každopádně máš ve mě svou čtenářku :) Tvůj blog se dobře pamatuje, takže se tady budu určitě vracet a dívat se, jak roste :) Přeju plno nápadu, rychlé prsty na klávesnici a co nejvíce čtenářů! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš jak mně tvůj komentář potěšil, děkuji moc.. A budu se snažit.. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář... :)