sobota 26. října 2013

Dámská jízda

   Ve středu 23.10. jsme se s kamarádkou domluvily a udělaly jsme si dámskou jízdu. Nebo přesněji šly jsme na dámskou jízdu do kina do Cinestaru. Lístky jsem koupila dopředu, kdyby náhodou a rovnou jsem si založila Cinestar club kartičku se kterou mám 20 Kč slevu na každé další představení a další výhody.
   Jako správní návštěvníci kina, jsme si musely něco koupit. Dámská jízda se koná každý měsíc a pouští se film v předpremiéře. Každá/každý (i 3 muži) jsme dostali skleničku s vínem. A na sedačce na nás čekal malý dáreček od Dermacolu v podobě růžového pytlíčku a v něm laku na nehty a stínů. Následovalo losování o balík produktů Dermacolu a barmanská show (ne úplně povedená), kde dvě návštěvnice dostaly koktejl. A konečně se dostalo na film.
   Nás čekal film Lásky čas (About Time) od režiséra, který natočil například Lásku nebeskou, která je jedním z mých mnoha oblíbených filmů. Takže jsem čekala skvělý film. A jak to dopadlo? Pokud nechcete vědět obsah, tak dál nečtěte!!!
Lásky čas  
   Lásky čas je o cestování v čase za láskou, která by měla být dokonalá. Tim (Domhnall Gleeson) se od otce ve svých 21 letech dozví, že všichni muži v rodině umí cestovat v čase, ale pouze po vlastní ose do minulosti. Rozhodne si pomocí toho najít dívku. Stačí si vždy stoupnout do temného koutu, zatnout pěsti a myslet na dobu, kam se chce přenést. 
   Po čase najde pro sebe tu dokonalou dívku Mary (Rachel McAdams). Jejich vztah je vždy nakonec dokonalý, protože když se něco pokazí, tak se Tim vrátí v čase a napraví to. Mají sice nedokonalou svatbu v dešti, kde jsou všichni promoklí, ale jim to vůbec nevadí. I tak to pro ně byla perfektní a netradiční svatba. Po narození dcery zjistí, že se nemůže vracet do doby před jejím narozením. Jinak by se mohlo něco zásadního změnit. Později zjistí, že jeho otec je vážně nemocný a hodně se bojí, že ho ztratí. Po jeho smrti se za ním vrací do minulosti, ale Mary po třetí otěhotní a Tim se s ním musí naposledy vidět a rozloučit.

   Film se mi opravdu moc líbil, je to opět něco nového a hodně zajímavého. Takže opravdu vřele doporučuji si na to zajít do kina. :) 

PS: Připomnělo mi to film Zakletý v čase, ve kterém také hrála Rachel McAdams a po pravdě musím říct, že Lásky čas se mi líbil mnohem víc... Ale každý má něco do sebe. 

Viděl jste to už někdo???
Jane
   

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)