pátek 26. srpna 2016

Božský bastard

     A zase jednou něco málo erotiky... Potřebovala jsem nějakou totálně nenáročnou knihu, tak jsem sáhla po této a jak se mi kniha líbila? Trochu delší recenze na vás čeká. :D

Obálka knihy

Kniha: Božský bastard
Autorka: Christina Laurenová
Počet stran: 304

Můj názor na knihu: 
     Chloe Millsová pracuje pro Bennetta Ryana, v rodinné společnosti jeho otce, svého šéfa nenávidí, protože si na ní vylévá zlost, dává ji nepřiměřené úkoly a je na ni hodně hrubý
     Ten den začal příšerně, Chloe přišla kvůli několika věcem/událostem pozdě do práce.  A její šéf byl kvůli tomu na ni hodně, ale hodně nepříjem, dal jí hodně práce a musela zůstat i přesčas. Když se vracela z kopicentra na prezentaci za ním, tak opět nestíhala a přišla na prezentaci důležitých pokladů pozdě. 
     Začala s prezentací a on nic neříkal, pak k ní přistopil blíž a začal ji hladit po zádech atd. Až to nevydržel a vyvinulo se to i v něco víc, v něco tvrdého a živočišného, v něco co ona nikdy dříve s nikym jiným nezažila. Roztrhl jí blůzu a kalhotky, vše v zápalu chtíče, který byl tak žhavý. Chloe to nechápala, ale moc se jí to líbila, proto to nechala zajít až nejdál jak jen to jde. Ona byla spokojená/uspokojená a teď byla řada na ní, aby se do toho vložila a upokojila i jeho. Začala, ale pak přestala a nechala ho tam, tak jak byl a v tom nejvíce nenáviděném stavu pro chlapy, zcela nadržený tam stál a nechápal co to teď udělala. 
     I přes veškerou jeho snahu během večera, přese vše co dělal a se sebou udělal, nemohl na ni vůbec přestat myslet. Vydržel to přece 9 měsíců, od té doby kdy nastoupila k němu do konceláře, až do včerejšího dne. Následující den přišla do práce v nádherných bílých šatech, které pro ni byli naprosto dokonalé, zdůrazňovaly vše potřebné na jejím těle. Donesla mu účtenka v obálce za její rozthanou blůzu, kterou zaplatila firemní kreditní kartou. Nechápal to, myslel si, že na něj podá žalobu a on bude pracovně v háji. Chloe šla po schodišti dolů, když ji dostihl a zeptal se jí na to. A opět to nějak nezvládli a přímo na schodišti, kde stejně skoro nikdo nechodí, se to znovu stalo. Tentokrát on byl spokojený/uspokojený a ona naštvaná, že ji to on nedopřál
     V pondělí je důležitá schůzka, proto si Chloe vezme na sebe nové šaty a krásné prádlo, aby se cítila dobře. Před prezentací se změní místnost prezentace a on jí to zapomněl říci a ještě ji málem veřejně obviní z výhod, které kvůli tomu má. Potom jedou v narvaném výtahu zpět z prezentace, napětí mezi nimi houstne a on ji v tom narvaném výtahu začne lehce osahávat. Nakonec když všichni ostatní vystoupí, opět to nevydrží a zase se něco mezi nimi stane.  
    Bennette jde ke svým rodičům na večeři, jeho matka chce, aby k nim někdy přišla Chloe na večeři, chtěla by ji s někým seznámit. To v něm probudí city, kterým nerozumí, nechce, aby se ona s někým jiným seznamovala. 
     Další den jede Bennett ze schůze a stojí v koloně, když si všimne, že stojí před obchodem s dámským prádlem La Perla, odkud Chloe měla dříve na sobě nějaké prádlo, rozhodne se tam proto podívat. A jak to tak občas bývá, jako na potvoru se tam potkají. Prvně se pohádají a potom to na ně zase přijde. A vůbec jim nevadí, že je může slyšet úplně celý obchod, zalezli si do kabinky a šup a bylo to. :D
     Tak nějak to pokračovalo i několik dalších dní. Dokonce i na té večeři, kde se měla Chloe seznámit s novým mužem, se jim to vymklo kontrole v koupelně. Po tom je nachytala menželka jeho bratra, Bennett jí řekl, že to byla chyba. Po tomto incidentu si Chloe o tom potřebovala s někým promluvit, proto se sešla se svoji kamarádkou na józe, odkud pak odešli jinam do klidu si o tom promluvit. Tam si Chloe stěžovala a vylévala si srdce, když v tom tam ON přišel s jinou ženou. Snažila se před ním utéci na WC, moc se jí to nepovedlo a on ji dostihl. Začali si to vyříkávat na WC, ale jejich zábrany opět nefungovali a málem se to stalo znovu, ale její kamarádka o ni měla strach a zavolala jí

     V práci ho nadále provokovala, ale když zjistila, že je její otec nemocný, padl na ni splín a bála se o něj a chtěla za ním odjet. Když to řekla Bennettovi, chápal to a chtěl, aby na to na chvilku zapomenula a uspokojil ji. Odjela na 2 týdny, během nich si Bennett uvědomil, že mu chybí a chce ji mít u sebe a hlavně jen pro sebe. Nyní je čekala společná pracovní cesta, tak se uvidí, jak se to vyvrbí dál do budoucnosti. 
     Když se po 2 týdnech viděli, oba z toho měli radost, i když to stále mezi nimi bylo trochu divné a nevyřešené. Když přijeli do hotelu, byla tam přivítací recepce, kde se Bennette hned dal do řeči s jinou ženou, která mu dávala její klíče od pokoje. Chloe to viděla a nechtěla, aby byl s jinou ženou, proto k nim přišla a řekla mu: "Bennette, můžeš už jít nahoru?" Nikdy dříve si ani při sexu netykali, ale potěšilo ho to a vrátil klíč zpět té ženě. 
     Nechápala se, nevěděla proč to udělala, jen ji hrozně štvalo, že by on byl prostě s nějakou jinou ženou. Asi už mezi nimi nepůjde jen o sex. Začali se hádat, oba byli rozpolcení, mohlo je to oba ohrozit, hlavně jejich kariéru, ale i tak oba chtěli být ve společnosti toho druhého. A znova se na sebe vrhli, tentokrát si to chtěli užít, celou noc ve své společnosti a možná i trochu romanticky pojatá noc. Bylo to pro ně něco nového a moc hezkého, Bennett si po tom nebyl jistý, jestli má odejít do svého pokoje nebo zůstat u, ale když se jen trochu pohl, řekla mu, aby nikam nechodil a zůstal tam s ní.
     V noci se Bennettovi zdál sen, ale pak si najednou uvědomil, že to sen nebude. Chloe se totiž vzbudila a měla chuť na něj, bylo to něco tak úžasného, že se spolu znovu vyspali a oba si to moc užili. Když se ráno vzbudili, opět to bylo pro oba něco nového, Chloe tomu nemohla stále uvěřit, oboum se to moc líbilo a nechtěli s tím co mezi nimi je přestat. Bylo to něco co oba potřebovali k tomu, aby mohli fungovat, ten sex, přítomnost toho druhého, to vyjimečné mezi nimi. Měli odejít na prezentaci, nechtěli aby se to, co v noci prožili změnilo, chtěli, aby to tak nějak zůstalo i dál. Ale aby to zároveň neohrozilo jejich kariéru. 

     Bennettovi konečně taky došlo, že kdyby se to všechno provalilo, její kariéra by byla zničená a to nechce. Taky mu později došlo, že s Chloe chce být, že jde už o víc než jen sex. Tak jí to taky řekl. Taky se dostali k tomu, jak to bdue, až přiletí zpět do Chicaga. Je to pro ně težké to nějak definovat a zároveň, aby to ani jednoho neohrožovalo do budoucna. Neví jak to udělat a zaroveň ani nechtějí nic z toho řešit. V den jejich odjezdu zpět, se nikomu z nich nechtělo odjet, chtěli tam zůstat a být tam jen pro sebe. Ale bohužel povinnosti volají a musí se vrátit zpět k práci. Když se Bennette pro ní zastavil, aby vyrazili na letiště, vrhla se na něj, chtěla ho hned a přímo tam na místě. Vylekalo ho to, řekl jí, že ji miluje a že to nějak prostě vymyslí. Chce s ní být a těch pár měsíců musí nějak zvládnout.
     Chloe slyšela jeho rozhovor s klientem, ke kterému musela jít sama, protože mu nebylo dobře. Byla z jeho slov zklamaná, vyplinulo z toho, že se neni tak dobrá, že to byla jen zkouška apod. Chloe o nich začne pochybovat a trochu se pohádali.
     Druhý den na ni čekal v práci, nepřišla. Pak přišel jeho otec a bratr s tím, že Chloe dala výpověď, nechápal to a svěřil se jim s tím co se stalo. Nemohl to bez ní vydržet, snažil se jí volat, psát maily, ale neodpovídala. Dokonce jel k ní domu, mluvili spolu přes dveře, ale neotevřela mu. Tak se několik dní jen opíjel, na nic nereagoval a nepracoval.
Dva měsíce se neviděli, on to nezvládal a ona očividně taky moc ne, i když měla jinou práci a zvládala ji, aby mohla ukončit vzdělání. Den před její prezentací práce Bennettovi někdo zavolal.
     V den prezentace těsně před ní byla Chloe požádána, aby šla ještě něco podepsat. KDyž došli se sekretářkou kam měli, v místnosti byl jen ON. Začali se hádat, on chtěl, aby odprezentovala to, na čem pracovala pro něj, protože je to lepší a mnohem důležitější práce než to co dělala teď. Přiznal jí, že to zvoral, omluvil se a taky, že ta její prezentace je odložený, že to zařídil.
     To Julia, její kamarádka mu den před tím volala a řekla mu, aby s tím něco dělal. A pak se jako na začátku chytly tim jejich provokatérským stylem. Před komisí řekl, že ji nabídnou u nich práci a že tu veice důležitou zakázku, kterou bude prezentovat bude mít na starost. Po odprezentování byla šťastná, že to zvládla. Budou kolegové a milenci, zjistili totiž, že bez sebe opravdu nemohou být a ani nechtějí. To odloučení pro ně bylo strašné a těší se co je čeká v budoucnu.
     Od knihy jsem toho moc neočekávala a ani vlastně nevěděla o čem bude. Ale aby mě knihy ehm rozhicovala už do 25 strany, tak to se mi ještě nestalo. Ano sice jsem zatím četla jen pár erotických knih (přesněji 4), tak nemám zas tolik srovnání, ale stejně. Celkově se mi kniha jako celek líbila, občas byli trochu nudnější pasáže, ale jinak v pohodě. Uvidím, jestli se hned vrhnu na další díly, možná až někdy časem později. :)

Četli jste a co s vámi kniha dělala? 
Jane

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)