pondělí 28. dubna 2014

Filmy na jaro

     Jaro je tu v plné kráse a ne že by to nějak souviselo s těmi filmy které Vám chci ukázat, ale proč ne? :D Nejradši mám jaro a podzim, sice většinou zmoknu a přiběhnu domu celá promočená, ale to nevadí. Momentálně je jaro naprosto aprílové, tento týden jsem už několikrát promokla, i když jsem měla deštník.

Zdroj: kinobox.cz
Pozdravy se spermabanky
     David pracuje v rodinném podniku, kde vozí maso dodávkou. Chodí s přítelkyní, moc s ní poslední dobou nebyl, pak zjistí, že je těhotná, tak není úplně nadšený.
     Po několika dnech k němu přijde právník ze spermabanky, kde v mládí daroval sperma za peníze. Omylem bylo jeho sperma použito na několik umělých oplodnění. A omylem se stalo, že má 533 dětí a z toho 142 se s ním chce soudit, aby mohli poznat kdo je jejich otec. To je pro něj celkem šok. Se svým právníkem se rozhodnou s nimi soudit, ale i proti jeho námitkám se David podívá do obálky se jmény a fotkami ''jeho'' dětí. Rozhodne se, že některé s nich potají zkusí poznat a většině z nich i pomůže. Omylem se pak dostane na jejich sraz, kde ho někteří už znají, protože jim pomohl. Ze srazu ho jeden sleduje a zjistí, že je to on, ale nikomu to neřekne, pokud bude moci být chvíli s ním.
     S přítelkyní pak celkem urovnali vztah, takže je u toho když jejich dítě roste než se narodí a pomáhá jí. S dětmi odjede na sraz v přírodě, kde se všichni skvěle baví. Nakonec on vyhraje soud a nemusí odkrývat svou identitu. Dostane také odškodné od spermabanky, které nutně potřebuje, aby splatil svůj dluh, kvůli kterému má velké potíže. Potom se, ale rozhodne nakonec říci pravdu a napíše jim to hromadně. Následně se mu narodí dítě s přítelkyní, on ji požádá o ruku a řekne jí o svých dětech. Po jeho přiznání několik dětí dorazilo do nemocnice, aby ho opět viděli a také aby se podívali na miminko. 
     FILM jsem viděla minulý týden, bylo to vtipný, zábavný, konečně jsem po dlouhé době zase viděla super komedii, která mě fakt bavila až do konce... Doporučuji ji všem. :)

Plakát
Sněhurka
     Sněhurka po smrti svého otce musí žít jen se svou macechou, zlou královnou, která je krutá na Sněhurku i na celé království. Jednoho dne do království dorazí polonahý princ, kterého v lese přepadli trpaslíci. Královně se velmi zalíbí a rozhodne se, udělat z něj svého dalšího manžela. Jenže on se při plese zamiluje do půvabné Sněhurky.
     Královna pošle Sněhurku s jedním svým poddaným do lesa, aby ji tam zabil, ale on to samozřejmě nedokáže udělat. Sněhurku tedy pustí a ta dorazí až k domečku trpaslíků loupežníků. Oni ji promění na loupežnici a všechno potřebné ji naučí, aby mohla loupit královniny peníze a dávat je zpět chudým poddaným.
     Královna prince očaruje svými čáry a začne chystat svatbu. Před svatbou ho unesou trpaslíci se Sněhurkou a pokusí se ho vysvobodit ze spárů čar královny. Nakonec zabere pusa od Sněhurky, jak jinak... :) Královna na to přijde a poštve proti nim nestvůru, kterou Sněhurka osvobodí také a promění se zpět v jejího ''mrtvého'' otce. A  úplně na konci je samozřejmě svatba prince a Sněhurky. 
     FILM se mi celkem líbil, i když je to něco trochu jiného než normální Sněhurka jakou známe. Julia Roberts se své role zhostila opravdu skvěle. Kostýmy v celém filmu super. Trpaslíci roztomilí, jen je vidět, že v každém filmu, kde mají být menší lidé postiženi nanismem, obsadí ty herce, kteří jsou i tady. Je vidět, že v hereckém průmyslu jich není mnoho, ale to mi nevadí. Jen ten konec s tou písničkou jsem nepochopila, proč to tam museli dát? 

Jane

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)