středa 21. ledna 2015

S láskou, Rosie - film

     Film S láskou, Rosie se opravdu povedl, byli jsme na Dámské jízdě s pár kamarádkami, zároveň to také byla předpremiéra a hrozně moc se mi tenhle film líbil. Sice byl hodně romantický a i jsem si u něj pobrečela, ale to k tomu občas patří ne? :) 

Plakát

     Hlavními hrdiny je Rosie a Alex, kteří jsou velmi dobří kamarádi už od dětství. Dokáží se spolu bavit naprosto o všem, dokonce i o tom, s kým spali. I když každý cítí to něco, že se mu to vlastně nelíbí, když ten druhý to zažívá s někým jiným. Rosie se na maturitním plese vyspí s Gregem a zůstal v ní kondom. I když s ní Alex rychle jede do nemocnice a vezme si prášek proti otěhotnění, po pár týdnech jí je pořád špatně a zjistí že je těhotná.
     S Alexem měli v plánu jet studovat do Ameriky, i když je oba vzali, Alex odjel a ona mu neřekla, že je těhotná. Když poté po narození Rosiiny dcery přijede Alex domů, je v šoku, že mu to vůbec neřekla, ale stane se kmotrem její dcery. 
     Každý si jde opět svou vlastní cestou, Alex se v USA seznámí s jinou ženou, začnou spolu bydlet. A když Alex poprosí Rosie, aby za ním přijela, užijí si spolu skvělý den a večer jí Alexova přítelkyně řekne, že je těhotná. A pak se na jedné akci pohádají a Rosie odjede zpět domů. Alex pak zjistil, že to dítě není jeho a napíše Rosie.
     V té době se Rosie dá opět dohromady s Gregem, se kterým má dceru, vezmou se a chvilku jim to i klape. Alex nedorazí na svatbu a pak si uvědomí, že Rosie miluje a že si ona zaslouží někoho lepšího. Napíše jí dopis, ale ten si přečte Greg a nedá ho Rosie přečíst. 
     Rosie pak v hotelu kde bydlí potká Bethany, se kterou Alex dříve také chodil a řekne jí, kde Alex je. Když Rosie zjistí, že jí Greg podvádí a najde dopis od Alexe, ihned jí to dojde a jde mu volat. A dozví se, že Alex a Bethany jsou zasnoubeni a chtějí, aby jim šla za svědka. Svatbu bohužel nestihne, ale na slavnostním obědě bude mít skvělý proslov, ve kterém vlastně řekne, že Alexe miluje, i když to potom zakecá. 
     Rosie se rozhodne, že si aspoň splní svůj sen a otevře si svůj vlastní hotel a povede se jí to. A nakonec se tam objeví i Alex, protože jemu i Bethany došlo, že takhle by jim to neklapalo, protože on miluje Rosie a Rosie miluje jeho... 

     Film byl opravdu nádherný, pro někoho možná až moc. Ale já jsem se do něj zamilovala... Rozhodně se chystám přečíst i knihu, doufám, že se mi to někdy povede... :D 
Jane


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)