pátek 21. listopadu 2014

HIMYM ♥ VIII.

     Pomalu ale jistě se blížím ke konci, předposlední série seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Tak šup šup, jdeme si o tom číst. :) 
Plakát

8. série
     Hned v prvním díle se dostaneme opět na svatbu Robin a Barneyho, kde vidíme, že ani jeden to nezvládá psychicky. Robin na to není připravená, a proto si tam zavolala Teda. 
     A zpět do přítomnosti Quinn nabídne družičkování Robin a Lily, Lily a Marshall jsou z Marvina hrozně unavení a Ted ujížděl s Victorií vstříc společnému štěstí, nebo si to zatím myslel... Victorie nenechala Klausovi vzkaz, tak to Ted otočil, aby se to napravilo a napsali mu dopis a Ted ho tam musel donést, zjistil, že i Klaus utekl. Quinn neví, že Robin a Barney spolu chodili, což se za chvíli prokeclo. Barney řekl Quinn celý příběh a ta se stejně urazila a odešla. Pak jí to nějak vysvětlili a bylo to ok. A z konce prvního dílu víme, kde Ted potká svou vyvolenou a matku svých dětí.
     Barney chce po Quinn, aby mu podepsala předmanželskou smlouvu, kterou on vymyslel, kde je hodně zákazů a příkazů. Tím nakazil ostatní, kteří začali s tím, co se jim na jejich partnerech také nelíbí atd. Quinn to nemohla překousnout, napsala taky předmanželskou smlouvu, a pak se nakonec s Barneym rozešli, protože si uvědomili, že to nemá cenu, když potřebují tolik papírů. 
     Lily a Marshall hledají chůvu pro Marvina, ale vůbec se jim to nedaří. Robin a Ted se přehání, kdo má lepší vztah. Protože Barney balil chůvy, Lily na něj byla naštvaná, protože jednu skvělou odloudil. Tak pak Barney zaplatil tu nejdražší, ale Lily nebyla připravená být bez Marvina. Ale nakonec byl jejich chůvák Lilyin táta, který se i o ní staral, když byla malá. 
     Skoro se všichni poperou o to, kdo by měl být kmotrem Marvina, kdyby se Lily a Marshallovi něco stalo. Nakonec se jimi stali všichni. :) 
Boj o kmotra
     Ted a Victoria řeší svůj vztah, pak jí Ted požádá o ruku, ale ona mu dá ultimátum, že se nesmí dál přátelit s Robin. Nakonec ale nedokázal Robin odstřihnout se svého života a kvůli tomu se s ním Victorie rozešla. Robin s Nickem spolu začali víc mluvit a došlo jí, že je docela hloupý. Robin se s ním chystá rozejít, ale moc jí to nejde, tak ji Barney trochu vydírá přes Patrice, které chce poslat pozvánku na super zážitek s Robin. A pak do cukrárny přijde Barney a řekne Nickovi, že miluje Robin hrozně moc. Je to pravda??? Skoro se pak políbili. Robin vybírala pro Barneyho nový stripclub, pak se stejně rozhodl on sám. Potom z jednoho jdou a Barney dá Robin pusu a to radši odejde. Oznámí Robin, že už končí s tím, snažit se ji získat, že už na to dál nemá. A chce aby to mezi nimi bylo jako dřív. Marshall si zažádal o to, aby o něm bylo uvažováno, jako o budoucím soudci, chtěl by to v budoucnu dělat. A pak si Robin asi něco uvědomila.
     Robin se začala chovat divně, jak kdyby byla roztleskávačka a snažila se sbalit Barneyho. Protože když jí to někdo zakáže, nebo je šance, že to mít nebude, chce to! Ted se až moc věnoval Marvinovi, Lily a Marshall to vytáčelo, ale nakonec to chápali. Robin pak došla za Barneym domu, jen ve spodním prádle a on tam měl Patrice. Prý se celý večer povídali a tak nějak mají rande... Zdá se, že je Barney s Patrice šťastný, dokonce spálil svůj Playbook! Robin si potom uvědomila, že k Barneymu stále něco cítí a řekla to Patrice. Barney chce požádat Patrice o ruku a řekl to jen Tedovi. Tedovi se otevírá jeho budova, jede tam s Robin a řekne jí to o Barneym a Patrice a přesvědčí ji, aby tam šla za nimi, s tím něco udělat. A tam na střeše WWN je poslední strana z Playbooku a kapitola o Robin, až si to přečte, objeví se tam Barney, chvíli mu nadává, pak to otočí na druhou stranu a Barney ji požádá o ruku a ona souhlasí!!! 
Žádost o ruku
     Řeší se souhlas od Robinina otce, také to, že by si Ted přál, aby Robin byla s ním a ne s Barneym. A také se začíná se zařizováním svatby, Ted chce najmout DJ, ale nakonec si objednají kapelu. A ta to týden před svatbou zruší, potká svou Ex, která mu řekne, že její bývalá spolubydlící má kapelu. Která nakonec bude hrát na té svatbě a Ted tak pozná svou vyvolenou. 
     Ted začal chodit s Jeanette, která ho tak trochu už delší dobu sledovala, aby se s ním mohla seznámit! Byla poslední holka, se kterou chodil před tím, než potkal matku svých dětí. Ted se s Jeanette rozejde a ta se u něj zabarikáduje a trochu mu demoluje byt. Nakonec s ní zůstane i dál. 
     Tedovi zavolal Kapitán a nakonec jsme se dozvěděli, že chtěl mluvit s Lily o tom, že mu dávno poradila koupit jeden obraz a on ho koupil a po roce a půl se z toho umělce stal někdo. A proto nabídl Lily práci pro něj, aby mu dělala uměleckou poradkyni. :) Ted a Jennet se rozešli a všichni z toho měli velkou radost. :D Pak se na chvíli dali zase dohromady, ale naštěstí se pak opět rozešli, sice Tedovi zdemolovala úplně celý byt. Ale on si uvědomil, že už chce ženu a děti a nechce už randit. 
Jeanette
     Robin a Barney se rozhodují, kde budou potom bydlet. Kapitán zaměstnává hodně Lily, která teď skoro není doma. Robin se snažila prodat Barneyho byt, ale nakonec ho neprodali, protože ti noví ho chtěli celý předělat a Robin to bylo líto. Lily dostala od Kapitána nabídku, aby s ním jela do Říma na rok. Lily si to musela promyslet a probrat s Marshallem, jestli se tam všichni odstěhují. Ale nakonec tu nabídku odmítla, protože si myslela, že má Marshall hodně na pilno v práci. Ale nemá, v práci se nudí, tak když to zjistil, rychle běžel za Kapitánem, aby Lily získal zpět tu práci. A získal, ale Lily ji opět odmítla. Nakonec pojedou do Itálie. 
     Ted a Marshall zorganizovali pro Barneyho rozlučku se svobodou. A byla to celkem tragédie: hrozný hotel mimo Atlantic city, klaun s balónkama, špatný Karate Kid, striptérka Quinn (se kterou byl Barney taky zasnoubený), pak ještě prodal Marshall. Když dojeli domu, Robin se s ním pohádala a hodila mu prstýnek pod nohy. Pak se dozvídáme, že to Robin všechno naplánovala a že to není skutečné. A že se Barneymu splnili všechny požadavky a nemohl tomu uvěřit, ale líbilo se mu to. 
Rozlučka
     Lily a Marshall se balili do Itálie, Ted jim pomáhal a trochu se pohádali. Robin hledala svůj zakopaný medailon v parku, který tam před 20 lety zakopala a nemůže ho najít. Tak zavolala Tedovi, sice mu řekla, že to není důležité, ale on za ní stejně přišel, místo toho, aby šel na pohovor. Ten medailonek chtěla Robin najít, protože měla pochybnosti o tom, jestli si má vzít Barneyho. Našla krabičku, ale ta byla prázdná. A pak začalo pršet, Robin vyšilovala a Ted si uvědomil, že ji asi miluje!!!
     Marshall jel za matkou domů s Marvinem, Lily jela s Tedem do jeho domu a dozvěděla se, že se Ted stěhuje do Chicaga a prodává svůj opravený dům. :( A že tam odjíždí den po svatbě Robin a Barneyho, Lily došlo proč to Ted dělá. Marshallovi zavolají, že se může stát soudcem, ale to by znamenalo nejet s Lily do Itálie. Lily ví, kde je ten medailonek a Ted se ho bude snažit najít, aby ho mohl dát Robin. A zjistí, že je u něj doma v krabičce na tužky. Marshall vzal práci soudce. 
     Ted nechce, aby někdo věděl o tom že se stěhuje. A rozhodl se, že zpět pojede ze svatby vlakem. A je tu nejlepší scéna a to, někdo jde po vlakovém nádraží a chce lístek do Farnhampton. A je to ta pravá pro Teda a matka jejich dětí... :) 
The Mother
     Tahle série byla podle mého názoru zajímavá. Líbilo se mi, jak Barney řekl Robin, že ji miluje, když se chtěla rozejít s Nickem. A hlavně když ji požádal o ruku, bylo to nečekaný a nádherný. :) Rozlučka se svobodou Barneyho byla hustá! :D U toho jsem se opravdu hodně nasmála. Lily a Marhall budou řešit důležitou otázku, jestli se odstěhovat do Itálie, nebo jestli se má Marshall stát soudcem. Chudák Ted má Robin pořád rád a kvůli tomu se chce odstěhovat pryč. :(
Co si o téhle sérii myslíte vy?
Jane

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)