úterý 17. března 2015

Filmy březen

     Já jsem opět tady a snad to bude časem opět lepší. :) Nějaký čas jsem moc nečetla, ani jsem se nedívala na filmy, ale to se teď snad opět trochu zlepší. Momentálně mám docela dost volného času, tak jsem se podívala na pár filmů. :) 

Plakát

Láska na kari
     Film o indické rodině, která se bohužel musela z Indie odstěhovat, kvůli jednomu incidentu, kde umřela i jejich matka. Tak jeli po Evropě, jeli a jeli až dojeli do Francie k malebnému městečku, kde se jim porouchalo jejich auto. Podle nich to bylo znamení a tak se tu zabydleli. Koupili dům, jako stvořený pro restauraci a protože jeden ze synů umí skvěle vařit, tak se rozhodli, že si otevřou svoji malou indickou restauraci. A jako na potvoru hned naproti jedné z vyhlášených restaurací v okolí, kam chodí jen významní lidé a kde vaří výborně. Několik týdnů si dělají naschvály, ale nakonec všechno dobře dopadne a usmíří se. A z indického chlapce se stane velmi uznávaný kuchař napříč celou Francií. 
     Film se mi líbil, měl něco do sebe, ale zas tak moc velká pecka to taky nebyla. 






Plakát

Baletní střevíčky
     Film je o třech dívkách, které nalezl jeden cestovatel po celém světě a dovezl je do Anglie, k jeho praneteři a chůvě, které se o ně celé roky staraly. Bohužel jim postupně docházeli peníze a neměli dál z čeho žít. Tak začali pronajímat některé pokoje a naštěstí narazili na ty nejlepší podnájemníky na které mohli. Kteří jim s nimi pomáhali, vyučovali je a dostali je do umělecké školy, kde se mohli mnohem lépe rozvíjet než doma. :) Z jedné se stala skvělá herečka a z druhé baletka a třetí byla tak chytrá, že měla také velmi slibnou budoucnost a chtěla létat. 
     Film jsem viděla už dávno a nedávno jsem si na něj vzpomněla, tak jsem ho musela vidět znovu. Moc se mi líbí osud dívek a jak se dokázali probojovat za své sny. :)




     Doufám, že jsem Vám přiblížila aspoň trochu 2 filmy, které se mi líbili. A třeba se na ně také někdy podíváte. :)
Jane

2 komentáře:

  1. tak na ty kouknu :) já jsem nedávno koukala na film american sniper :) a nádhera :)

    jinak tě zvu na můj blog :) http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Amerického snipera se chce podívat přítel, ale úplně nevím, jestli je to i film pro mě. Ale možná to risknu. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář... :)