středa 23. července 2014

Filmy červenec

     Tak opět jsem viděla pár filmů a chci se s vámi o ně podělit. Tentokrát jsou to jen 2 zahraniční filmy, které bych vám ráda doporučila. Pokud máte náladu, pravé letní filmy, tak se na ně podívejte... :) 

Plakát

Adore
     Film je o matkách a jejich synech (cca 20 let), jedna už dávno ztratila manžela, druhá ho stále má, ale on musí pracovat jinde, kam se jí nechce stěhovat. Jsou to nejlepší kamarádky už od dětství, jejich synové jsou stejně staří a taky jsou kamarádi. Bydlí kousek od sebe u pláže, obě to tam mají moc rády. Jednoho dne, když jedné odjede manžel pracovat, tak se vyspí s tím synem své kamarádky s Ianem. Její syn Tom to zjistí a ihned to jde říci té druhé, pak si spolu také začnou užívat. Všem to nějakou dobu tak vyhovuje. Tom jede na chvíli pracovat jinam, najde si tam jednu stejně starou dívku, pak se vezmou a budou čekat dítě. Ian se také rozejdou a najde si dívku a čekají také dítě. Po x-letech když už jsou jejich děti větší, jsou na dovolené u svých matek. Pravda vyjde najevo, když Ian nachytá svoji matku opět s Tomem. Jejich manželky to zjistí, odjedou a odvezou s sebou i svoje dcery. A kluci opět skončí u svých starších partnerek, matek toho druhého... 
     Trochu nevhodný film pro někoho, ale mě se celkem líbil, kluci měli vysportovaná těla, bylo tam trochu erotiky a ta příroda tam byla také moc hezká... :) Mě se film líbil, ale nemusí se líbit každému. 

Plakát


Nekonečná láska

     Film je o dívce Jade a o Davidovi, chodili spolu do školy několik let, ale nikdy spolu nemluvili, až po maturitě. Ona je uzavřená premiantka školy, má nastoupit na medicínu. On nijak moc nevyniká, spíše je rebel, kterého ale každý zná. On ji miluje, ona ho pak pozve na večírek, při něm mezi nimi přeskočí jiskra a pak se i políbí. David neví, že za pár dní odjíždí na stáž u jedné proslulé doktorky. Tak moc se do sebe zamilují, že bez sebe nechtějí být a snaží se spolu trávit co nejvíce času a užívat si prázdniny. Jade nakonec neodjede na stáž, což hodně rozzlobí jejího otce, který odveze rodinu na chatu. Tam za ní ale přijede David a budou se snažit užívat si to dál. Potom Jade, David a jejich kamarádi půjdou do ZOO po zavíračce a Davida pak zatknout. Její otec zaplatí kauci a protože si o něm něco našel, naštve Davida a ten mu dá jednu do nosu. A soudem mu nařídí, že se nesmí přibližovat k jeho dceři na více než 15 metrů. Pak si k sobě stejně najdou cestu a snaží se utéct, při tom začne hořet barák a David s otcem Jade tam málem uhoří. A nakonec opět všechno dobře dopadlo. :)

     Film Nekonečná láska je natočený podle knihy, původně jsem si ji chtěla přečíst, ale někde jsem četla, že je taková hodně vulgární, tak ještě nevím... Ale film se mi líbil, takže mohu jen doporučit. 
Jane


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)