úterý 1. března 2016

Láska jako z filmu

     A jsem tu opět s další knihou. :) Tentokrát s jednou z nejlepších knih, jakou jsem kdy četla. Kniha o filmech, hláškách, momentech, lásce, přátelství i nevěře. 

Obálka knihy

Kniha: Láska jako z filmu
Autorka: Victoria Van Tien
Počet stran: 240

Můj názor na knihu: 
     Kniha je o Kensington, která již několik let chodí s Braydleym a nedávno se zasnoubili. Také pracují ve stejné firmě, když se tam objeví Kensingtonin bývalý přítel Shane. S ním chodila na vysoké škole a zlomil jí srdce, když ji podvedl. On si jejich firmu vybrat záměrně kvůli ní, aby mu pomohla zrealizovat a navrhnout plakáty do jeho nového kina. Shane má podmínku, aby s ním Kensington prožila několik filmových okamžiků z 10 filmů, které on vybral. Bradleymu se Shanova přítomnost vůbec nelíbí. 
     Snaží se urychlit svatbu, aby ji měli co nejdříve, ale Kensingtone se to nelíbí, chtěla mít krásnou a dokonalou svatbu a takhle nestihnou skoro nic zařídit, aby to tak opravdu bylo. 
     Postupem času při jejich spolupráci na projektu, se Kensington dozví pravdu, jak to ve skutečnosti bylo s tou jeho nevěrou na vysoké škole. Také, že jí matka něco neřekla apod. Byla z toho naštvaná, přemýšlela, jak by to všechno mohlo dopadnou, kdyby se to všechno nestalo. Jednou šli na koncert a po něm se políbili, byla z toho rozpolcená, přece to takhle nemůže Bradleymu udělat. Nakonec se ale rozhodla, že se s ním rozejde a uvidí, jak do dopadne se Shanem. Po rozchodu ji Bradley nechce nechat, ale Kensington se k tomu ještě dozví, že ji několikrát podváděl s její kamarádkou a ona je možná těhotná!!! To ji totálně naštve
     A jak to všechno dopadlo? Bude šťastný konec? Samozřejmě, protože je to přece slaďárna. :D Kensington si se Shanem ujasní několik věcí, ale řekne, že potřebuje nějaký čas na to, aby si to všechno srovnala. A poté se mají sejít na Empire state building. A tam jí Shane dokonale překvapí, jsou tam její rodiče, kamarádka a on ji požádá o ruku. :) 

       Momenty a hlášky z romantických filmů naprosto zbožňuji, protože hrozně moc miluji romantické filmy. Takže naprosto dokonalá kniha pro mě. Možná dokonce i lepší než Láska nebeská z Notting Hill. 

Vřele doporučuji tuto knihu. 
Jane 

2 komentáře:

  1. Tahle knížka se mi zas tak nelíbila. Ale přišly mi pěkné ty okamžiky z filmů.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty okamžiky byly skvělé, některé filmy jsem si musela znova stáhnout a pustit. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář... :)