úterý 21. června 2016

Sto jmen

     Po zkouškovém a státnicích, je tu konečně (asi po 3 měsících) přečtená kniha, bohužel děj si už moc nepamatuji, tak to bude taková krátká recenze. :(

Obálka knihy

Název: Sto jmen
Autorka: Cecelia Ahernová
Počet stran: 320

Můj názor na knihu:
     Kniha je o Katty, která je novinářka, pracovala dříve i ve známé televizi, než udělala menší průšvih. Dál píše ještě pro jeden časopis. Bohužel její kamarádka, šéfredaktorka tohoto časopisu nedávno umřela. Těsně před tím jí řekla o seznamu jmen o kterých chtěla napsat, ale už to nestihla. 
     Katty se rozhodne zkontaktovat lidi z tohoto záhadného seznamu 100 jmen a zkusit o nich napsat článek na počest své kamarádky.
     Moc se jí to nedaří, ale snaží se ze všech sil. Nakonec se jí povede zkontaktovat pár lidí ze seznamu, každý je naprosto jiný a neví co je spojuje. Jejich příběhy ji začnou velmi zajímat a snaží se je pochopit nejen jejich život a problémy, se kterými se musejí potýkat. 
     Jak to tak nakonec bývá, přes všechny problémy a situace, do kterých se Kitty dostala, všechno dobře dopadne a i Kytty najde svoje štěstí a dokonce i lásku.

     Omlouvám se za kratší recenzi, ale knihu jsem četla v náročnejším období a nebyl na ni moc čas, takže proto to dopadlo takto. Příště to napravím. :)

     Kniha se mi celkem líbila, i když od této autorky znám i lepší. Kitty se snažila jako správná novinářka, bohužel né vždy všechno dopadne tak jak má, ale ke konci to tak dopadnout může. :)
Četl jste někdo tuto knihu také? 
Jane 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)