neděle 25. prosince 2016

Noc s Audrey Hepbernovou

     A jsem tu s další knihou, po dlouhé době.... :) Tentokrát s knihou, která se mi moc líbila a uvažuji o tom, kdy si koupím další díl, vzhledem k tomu, kdy má vyjít... :(

Obálka knihy

Kniha: Noc s Audrey Hepbernovou
Autor: Lucy Holliday
Počet stran: 328

Můj názor na knihu: 
      Kniha je o Libby Lomaxové, která se živí tím, že dělá komparz ve filmech a seriálech. Proč to dělá? Protože ji její matka už od dětství do tohoto nutila, ale lípe to vyšlo u její mladší sestry, která je žádanější a po pravdě i hezčí. Libby z toho má možná i trochu trauma. Jedno pozitivum na tom všem je, díky tomu si našla nejlepší kamarádku a kamaráda, kteří jsou také sourozenci.
     No a tak nějak se omylem stalo, že si jednou při natáčení podpálila trochu vlasy, zrovna když mluvila s mužskou hvězdou daného filmu. A ještě k tomu ji vyhodili z této práce. Ten stejný den se stěhuje do nového bytu. A na místě zjistí, že její domácí byt o polovinu zmenšil a udělal z něj 2 nejmenší byty co kdy kdo viděl. Olly její kamarád jí donesl tu nejhnusnější a největší pohovku, kterou mohl, omylem vzal něco jiného ze skladu rekvizit než měl. Tu noc se v Libbyniném bytě objevila herecká ikona a její idol Audrey Hepbernová. Ta si s ní povídá a také ji ostříhá vlasy, Libby to přijde divné, nakonec sama sebe přesvědčí, že se ostříhala sama, protože jinak by taky mohla mít třeba nádor apod. 
    Přes to všechno nějak jde její život dál, snaží se vyřešit momentální situaci v práci, v bytě a tak nějak celkově v jejím životě. Dokonce se o ní začal zajímat on, hzda filmu kde si podpálila hlavu a vyvíjelo se to mezi nimi pomalu až nakonec spolu stejně skončili v posteli. Olly byl naštvaný, že se mu Libby moc nevěnuje a raději je s tím druhým. A jemu zavolá jen když něco potřebuje. Ke konci to dobře dopadlo a Libby odlétá s idolem dívčích srdcí pryč do Itálie.
 

     Kniha se mi strašně moc líbila, jsem zvědavá na další pokračování, mělo by vyjít až někdy v dubnu, tak uvidím, zda to do té doby vydržím... :D  
Jane

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář... :)